O nama

  Turistička agencija „Scorpio Tours“ DOO Vranje bavi se organizacijom turističkih putovanja u zemlji i inostranstvu, prodajom aranžmana za sve destinacije, prodajom avio karata, putnog zdravstvenog osiguranja,rezervacijom smeštaja u zemlji i inostranstvu, rezervacijom i prodajom karata za sve putne pravce i pružanjem informacija.Posedujemo sopstveni vozni park moderno opremljenih autobusa. Stručno i ljubazno osoblje u domenu transfera, predstavnika kao i referenata prodaje učiniće Vaš odmor jos prijatnijim.

  Osnovani smo u januaru 2002 godine. Ljubav prema turizmu je jedan od motiva za naše osnivanje. Kao organizatori putovanja se bavimo od početka našeg postojanjaUjedno smo i posrednici u putovanjima za sve destinacije za koje nismo organizatori.

  Trudimo se da iz godine u godinu budemo sve bolji u svom radu i pružimo Vama odmor koji se pamti! Zadovoljstvo nam je da za narednu letnju sezonu možemo ponuditi poznata Grčka letovališta sa pristupačnim cenama u vilama koje smo odabrali za Vas. Turistička agencija Scorpio Tours poseduje licencu OTP 15 / 2022 Kategorija licence A Ovlašćeno lice: Zoran Kitanović.

  Scorpio Tours logo

  Osnovani smo u januaru 2002 godine. Ljubav prema turizmu je jedan od motiva za naše osnivanje.

  © Copyright 2024 Scorpio Tours Vranje.